U kunt met mij in contact komen door mij te mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Je kaneen e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je de login gegevens opnieuw opvraagt.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Controleer in dat geval eerst of jouw eigen verbinding beschikbaar is en of de hardware of software niet defect is.

Is dat niet het geval dan hoef je in principe geen actie te ondernemen.
Opkoers houdt de servers continue in de gaten waardoor wij eventuele downtime snel zal worden opgemerkt.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Natuurlijk  ik u helpen bij de keuze van het juiste hostingpakket. Ik spreek samen met u door voor welke doeleinden u de website wilt gebruiken en op basis daarvan maken wij een schatting welk hostingpakket het beste bij u past.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Direct admin biedt de mogelijkheid om een back-up van uw website te maken.

Heeft dit antwoord u geholpen?
De volgende sytsemen worden ondersteunt:
  • WordPress
  • Joomla
  • Drupal
  • Typo 3
  • Magento
  • OpenCart
  • Prestashop
  • osCommerce

Deze content management systemen kan je  eenvoudig en zonder technisch kennis installeren. Staat het CMS wat je wilt gebruiken hier niet bij? Neem contact met mij op en ik laat je weten of jouw CMS bij ons zal werken.

 
Heeft dit antwoord u geholpen?

Via FTP kunt de website  uploaden.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Ja, dat kan. De eerste domeinnaamverhuizing is gratis en is inbegrepen bij het hostingpakket wat u heeft gekozen.. Elke volgende domeinnaamverhuizing kost €20,- exclusief btw (dit is inclusief een jaar domeinnaam registratie). Let u er wel op dat u de domeinnaam niet laat verlopen of voortijdig opzegt bij de andere hostingpartij, want dan bent u de domeinnaam kwijt en kunnen wij hem niet meer verhuizen. De website en mailbox die u bij de andere hostingpartij had lopen via deze domeinnaam verdwijnt zodra wij de domeinnaam hebben verhuisd. Zorgt u dus eerst voor een goede back-up van uw website of mailbox, indien u deze inhoud wilt bewaren.

Heeft dit antwoord u geholpen?