Er zijn vele webdesign bureaus alleen al in de stad Groningen. Hierdoor kan het soms lastig zijn de bomen door het bos te zien en te herkennen welke partij het beste aanbod heeft. Wanneer u kiest voor OpKoers kiest u voor een website die van de voor en achterkant strak in elkaar zit. Bovendien bent u verzekerd van maatwerk, hosten wij de website en helpen wij ook uw website te beschermen tegen hackers.

De voordelen:

  • Strak & responsive design
  • Technische achterkant van de hoogste kwaliteit
  • Snel laadbaar & goed vindbaar in Google 
  • Hackerproof & inclusief certificaten (SSL etc.)

Ook op zoek naar een bedrijf dat u helpt met de content op uw site? Geen probleem, wanneer u dit bij mij aangeeft kunnen we dit voor een zacht prijsje ook regelen.

Goedkoop = duurkoop in websiteland

Natuurlijk zijn er een hoop concurrenten die voor extreem lage prijzen u kunnen helpen. Trap er echter niet in, deze bedrijven bieden vaak het absolute minimum en voor een degelijk geoptimaliseerde site moet dan alsnog (achteraf) flink betaald worden. Sterker nog, voor wat u dan ontvangt betaalt u alsnog de hoofdprijs. Wij doen dat niet, voor de prijs die op uw offerte staat krijgt u ook écht een site waar u tevreden mee kunt zijn. Bespaar dus niet op kwaliteit & voorkom onnodige kosten achteraf.

Strak ontworpen & technisch superieur

Een goede website is duidelijk voor zowel de bezoeker als de “robots” van zoekmachines. Je moet immers eerst gevonden worden en vervolgens het maximale uit die bezoekers halen. Bij OpKoers doen we dit door de site aan de achterkant volledig te optimaliseren voor een snelle laadtijd, nul “crawlfouten” en een gebruikersvriendelijk design op alle apparaten. Dit klinkt vanzelfsprekend, echter zal het u verbazen waar professionele bureaus tegenwoordig mee wegkomen.

Veiligheid & onderhoud

Er is niets vervelender dan een site die tijdelijk uit de lucht ligt door aanvallen van hackers of doordat uw plug-ins te verouderd zijn. Als u kiest voor OpKoers hoeft u zich geen zorgen te maken. Met een onderhoudspakket van OpKoers weet u zeker dat uw website online is en bespaart honderden euro’s op jaarbasis.

 Benieuwd? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Natuurlijk is kwaliteit belangrijk echter gaat het ook om de prijs-kwaliteitverhouding. Bij OpKoers komen we daarom ook voor onze hoge kwaliteit met zo scherp mogelijke offertes. Druk op de knop en vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte op maat.