Zoekmachine-optimalisatie is het actief optimaliseren van een website voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. In de praktijk gaat het in Nederland dan met name om Google en Bing. Hiervoor is het echter niet alleen van belang dat de juiste teksten op de site komen maar ook hoe snel deze laad & hoe de technische achterkant is opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in technische SEO waardoor je site gelijk vanaf het begin goed geïndexeerd wordt.

google logo

Gevonden worden door Google: hoe werkt het?

De belangrijkste factor om hoog te scoren in Google is de technische basis van je website. Wanneer deze niet ‘zoekmachinevriendelijk' opgebouwd is, komt je website niet of minder hoog in de zoekmachineresultaten.

Technische optimalisatie

Voordat een site wordt opgenomen in de zoekresultaten van een zoekmachine, wordt er eerst bepaald of alles volgens de richtlijnen en technische eisen is ontwikkeld. Wij blijven continu op de hoogte van de wijzigingen op dit gebied zodat u verzekerd bent van de technisch best mogelijke website. Tijdens de bouw is technische SEO-optimalisatie bij mij altijd gratis inbegrepen.

Actieve zoekmachine-optimalisatie

Bij actieve zoekmachine-optimalisatie draait het onder andere om het gebruik van de juiste zoekwoorden, teksten en linkbuilding. Werkzaamheden die uitgevoerd worden:

  • Zoekwoordenonderzoek
  • Analyse van de prestaties van je website.
  • Optimaliseren van de content van je site.
  • Monitoring en rapportage van de behaalde resultaten.
  • Teksten aanpassen
  • Nieuw functionaliteit
  • Wij blijven de prestaties van de website volgen!
loepSeo
Dit doen we aan de hand van Google Analytics, Google Webmaster Tools en specialistische SEO-Tools.

Ik kan u een vrijblijvend voorstel sturen voor zoekmachine-optimalisatie.