Van functioneel ontwerp tot website

Webdesign is meer dan een plaatje maken of een template invullen. Ik denk daarom samen met u na over het doel, de indeling en werkwijze van uw website. Ook ga ik net dat stapje verder om uw site uniek & efficiënt te maken. Een website moet immers altijd meer opleveren dan dat deze kost. Wanneer je kiest voor OpKoers Webdesign ben je dus verzekerd van een bedrijf dat écht over je project nadenkt in plaats van simpelweg je huisstijl in een standaard template plaatsen.

webdesign

Hoe werkt het?

Eerst wordt een functioneel ontwerp gemaakt van uw website. Deze heeft een duidelijke structuur en leidt vervolgens tot het visuele deel van webdesign, een grafisch ontwerp. Bij webdesign is usability erg belangrijk, gebruikers willen duidelijkheid. Opkoers webdesign bouwt toegankelijke websites die voor meerdere browsers geschikt zijn. Ik houd al bij de eerste inrichting van uw website rekening met de technische werking van zoekmachines zodat we straks een zo optimaal mogelijk resultaat kunnen behalen. Zoals u ziet, webdesign is bij mij niet alleen de buitenkant.

Responsive design

Het internetgebruik is drastisch veranderd. Het toenemend gebruik van internet op smartphones en tablets maakt het noodzakelijk dat websites op elk apparaat goed wordt weergegeven. Een ontwerp kan niet meer uitgaan van een standaard schermgrootte. Daarom zijn al onze sites “responsive” op alle apparaten. Of je nou kijkt op een Samsung, I-phone, desktop, tablet of laptop; uw site past zich automatisch aan. Zo weet je zeker dat je op alle apparaten het maximale resultaat haalt.
toepassing