cms

Waarom Joomla?

Joomla is een erg veilig systeem met veel tools ontwikkelt die extra functionaliteiten toevoegen. Dit is in principe ook het geval bij wordpress, echter is dit voor geavanceerde programmeurs een minder efficiënt programma om in te werken. Joomla kan op eenvoudige wijze aangepast worden, zodat ontwikkelaars het volledig op maat kunnen maken. Opkoers webdesign maakt Joomla speciaal op maat, zodat u snel de weg weet te vinden. Kortom: Joomla maakt het ons mogelijk nog efficiënter (en gedetailleerder) te werken dan wordpress terwijl het systeem aan de voorkant voor u erg makkelijk te gebruiken is.

Updates

Joomla wordt net als elk ander groot systeem veel “getest” door hackers. Zij proberen ingangen te vinden om in te breken met als doel bijvoorbeeld het mail systeem over te nemen voor de versturing van spam. Dit komt gelukkig niet vaak voor en meestal bij systemen die slecht onderhouden zijn. Het ontwikkelteam van Joomla zit hier bovenop en geven zodra nodig veiligheidspatches uit. Joomla biedt verder diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een dubbele inlog-beveiliging en automatische blokkering van verdachte IP-adressen. Bovendien heb ik jarenlange ervaring met het tegenhouden van hackers en bent u hierdoor verzekerd van een veilige site.

Voordelen Joomla

Een groot voordeel van Joomla is, dat het systeem zeer gebruiksvriendelijk is. De gebruiker hoeft geen specifieke technische kennis in huis te hebben om de website draaiende te houden. Joomla is modulair opgebouwd en daardoor makkelijk uit te breiden. Daarnaast is Joomla een gratis (open source) content management systeem. U betaalt dus geen dure licentiekosten.